Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеОт частно лице, беше даже с немски номера, нямаше го големия бриф.
Продавача обясни че заминава за Германия същия ден (вече трябва да е там) и ще върне номерата на собственика, а той ще му даде големия бриф, а той ще го изпрати на жена си, която всъщност ще продава колата.
Видях някаква сервизна книжка, ама не можах да я изследвам подробно защото с мене имаше доста народ - под формата на жена ми и сестра ми и ми създаваха напрежение...
Гаранция - хм, Франция..
Хората, които я продават са в пълно неведение какво всъщност продават. Колата я извадих аз от един тесен гараж, където беше прибрана с откачен акумулатор.
За цената изглеждаха сговорчиви...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Пак ще ходя да я гледам, даже ми се ще някой който е по-наясно да дойде с мене.
А и чакам уж 156цата да се отвърже... Един колега щеше да идва да я взема, ама замълча нещо.
Ето я 159ката:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4jy1m7
Пише Пловдив, ама всъщност е Асеновград.
Най обаче ми остана странен звука на мотора, един такъв - неравномерен... А не е прекъсване...
Слушам в Ютуб - те петаците май така работят.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
много е очукана бря .. заеби я тая .. много е дъртанян и е на много километри .. а и най-важното - 2.4 еAlfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениемного е очукана бря .. заеби я тая .. много е дъртанян и е на много километри .. а и най-важното - 2.4 еАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИ е внесена в Германия от Италия - готов съм да се хвана на бас.
Това как се разбира от снимките ? Питам от любопитство.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеТова как се разбира от снимките ? Питам от любопитство.Любопитно ми е дали съм познал.
Може би защото под 6000 евро в Германия са само такива или са моторшаден.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеЕгати и специалистите имаме в тоя форум. koolio, ако наистина си познал и ти е толкова силна интуицията, ти ще си първия до който ще се допитам когато се запознавам с някоя мацка.Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщениеИ кво,колите от италия не стават,така ли.
Бе не му ли свикнахте на Колецо на смешките, относно новио внос коли.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Ми аз за тях не знам, ама аз свикнах ти да се обаждаш като на барабан малката пръчица всеки път.
Почти всички си купуват коли от моргите, ама не баш съвсем всички.
---------- Post added at 22:03 ---------- Previous post was at 22:01 ----------
И все пак за тая кола ми е любопитно дали съм познал.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Пак почнахте...
Не съм й гледал документите, там ще личи.
Ако ходя другата седмица да я гледам пак, специално за вас ще ги снимам.
Има някакъв резон да е от Италия с тия изгорели емблеми.
Иначе волана и си беше ок, както и копчалъка вътре. От Италия точно от това най много страдат - купетата ги поразява жегата и мърлячеството на 'songno italiano'.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеПак ще ходя да я гледам, даже ми се ще някой който е по-наясно да дойде с мене.
А и чакам уж 156цата да се отвърже... Един колега щеше да идва да я взема, ама замълча нещо.
Ето я 159ката:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=4jy1m7
Пише Пловдив, ама всъщност е Асеновград.
Най обаче ми остана странен звука на мотора, един такъв - неравномерен... А не е прекъсване...
Слушам в Ютуб - те петаците май така работят.
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеИнтуиция. Не знам, но така предполагам.Любопитно ми е дали съм познал.
Може би защото под 6000 евро в Германия са само такива или са моторшаден.
---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеТова как се разбира от снимките ? Питам от любопитство.
Влез в мобиле.де и намери 159 спорт вагон под 5500 евро, е няма - от там докарване регистрация обслужване, около 2500 лв. , аз го минах поне тоз път
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеПак почнахте...
Не съм й гледал документите, там ще личи.
Ако ходя другата седмица да я гледам пак, специално за вас ще ги снимам.
Има някакъв резон да е от Италия с тия изгорели емблеми.
Иначе волана и си беше ок, както и копчалъка вътре. От Италия точно от това най много страдат - купетата ги поразява жегата и мърлячеството на 'songno italiano'.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment